Event date: September 30th, 2017 Back to Events

ABSOLUT COLOR
prezintă
Janeret
Cristi Cons
Ada Kaleh România
Vivian (#absolutartist)

30.09.2017 
Club Guesthouse
Popa Nan 82
------------------------------
JANERET (Paris, FR)
Rutilance / AKU

Janeret este un reprezentat de vază al noii generații născute pe scena de muzică electronică din Paris. Considerat una dintre revelațiile anului 2016 de către publicația TRAX mag, Janeret se laudă deja cu zeci de lansări pe vinil la label-uri top ca AKU, Courtesy of Balance, Rutilance Recordings, Finale Sessions, RORA și JOULE. Ceea ce este cu adevărat defninitoriu pentru stilul pe care și l-a conturat este agilitatea cu care combină deep house, porțiuni atmosferice și dub cu beat-uri puternice. 

Materialele discografice lansate la case de discuri reputate, selecția muzicală ritmată și luminoasă cu care se prezintă în fața publicului de fiecare dată și tehnica specifică de mixaj i-au asigurat gig-uri în cele mai relevante cluburi underground din Berlin, Paris, Bruxelles, Barcelona, Lima, Moscow, Buenos Aires și acum, București. 
------------------------------
JANERET
https://soundcloud.com/viviansiatat
http://www.residentadvisor.net/dj/janeret
https://www.facebook.com/janeretmusic/ 

CRISTI CONS
https://www.facebook.com/CristiCons/ 
https://soundcloud.com/cristi-cons 

ADA KALEH
https://www.facebook.com/AdaKalehRomania/
https://soundcloud.com/adakalehromania

VIVIAN (#absolutartist)
https://www.facebook.com/viviansiatat
https://soundcloud.com/viviansiatat 
------------------------------
ACCES

* E liber și se face DOAR pe baza cardului ABSOLUT COLOR. Fiecare posesor de card poate intra la eveniment însoțit de încă 3 persoane venite simultan. Aplicația pentru card se face la contact@coloring.ro, în limita cardurilor disponibile, până vineri, 29 septembrie.

* Între 22:00 și 00:00, cu o poza cu Vivian de la party postată pe Instagram și hashtag-urile #absolutartist, #absolutwarmup și tag contului @color.official, ai parte de o băutură ABSOLUT din partea casei. Regulament pe https://www.facebook.com/ColorOfficial . #absolutwarmup începe la 22:00.
------------------------------
PARTENER:
Absolut

SPONSORI: 
Heineken 
AQUA Carpatica
AHEAD 
-----------------------------
PARTENERI MEDIA: 
24 fun, actuality.ro, alltime clubbing, anyplace.ro, best-event.ro, bestmusic.ro, bucharest city app, djsets.ro, hyperflesh.ro, iconcert.ro, infomusic.ro, in stilul meu, musicaddict.ro, musicnights.ro, m.o.v. (miscarea oamenilor visatori), orasulm.eu, one vibe, papercuts.ro, revista atelierul, revista iqool, social agenda, sapte seri, student din provincie, urban.ro, uzr.ro, vinsieu.ro, zile si nopti

ACCESUL INTERZIS PERSOANELOR SUB 18 ANI!

COLOR pres Janeret, Cristi Cons, Ada Kaleh, Vivian
COLOR pres Janeret, Cristi Cons, Ada Kaleh, Vivian

Promoter: Absolut Color
Event on Facebook: Facebook event page
Buy tickets: Click Here

Event location

Club Guesthouse