Event date: October 28th, 2017 Back to Events

BLACK ANONYMOUS 


Pe data de 28 Octombrie, te asteptam la a patra editie a petrecerilor Black Anonymous. 

Daca nu stiai deja, conceptul Black Anonymous pune accent pe mister asa ca ti-am pregatit o locatie secreta ce va putea fi descoperita doar de cei ce vor petrece alaturi de noi pe data de 28 Octombrie. 

Line-up-ul aduce vibe-ul Insulelor Baleare in Bucuresti, cap de afis fiind celebra Eli Rojas resident Blue Marlin Ibiza.

Nascuta in Cali, Columbia, Eli Rojas a reusit sa aduca, pe scena muzicii electronice din Ibiza, un mix de arome latine si caraibiene. Venita din zona muzicii urbane, salsa si reggae, Ibiza a inspirat-o sa se reorienteze spre dub, dub-step, deep si tech-house. Aceasta schimbare i-a permis sa isi dezvolte cunostiintele despre muzica electronica pastrandu-si totodata influentele latine. 

Eli isi defineste stilul drept “Latin Urban Groove”. Pe langa faptul ca este rezidenta a celebrului club Blue Marlin din Ibiza, Eli a fost prezenta la petreceri si festivaluri precum: Cocobeach Party in Paris, unde a obtinut un parteneriat cu label-ul French Kitchen, petrecerile Lolita’s din clubul Pacha din Ibiza, festivalul The Rototom Sunsplash, festivalul The Zoo Project si festivalul Amsterdam Dance Event. 

Pentru ca negrul simbolizeaza eleganta, stilul si modernitatea, dress code-ul este all black. 

◾INFO◾
Pret bilete: 40 RON
Biletele sunt in numar limitat.
Deoarece capacitatea locatiei este mica, va recomandam achizitionarea biletelor in avans.

Puteti achizitiona bilete de la:
Vali: 0726210028 // Bogdan: 0741111739 // Livia: 0728054716 // Ana: 0723741783

*Aceasta este o petrecere cu caracter privat. Prin urmare ne rezervam dreptul de a ne selecta clientii. Persoanelor sub 18 ani le este interzis accesul.

More TBA

Black Anonymous - Private Party
Black Anonymous - Private Party

Promoter: Anonymous
Event on Facebook: Facebook event page
Buy tickets: Click Here

Event location

TBA