Event date: September 7th, 2018 Back to Events

more info soon ...Adbacum Festival și Forward își unesc forțele anul acesta pentru o primă ediție Adbacum Festival la Bacău. Festivalul vine cu o propunere muzicală îndrăzneață și fresh, cu o premieră în ceea ce privește evenimentele techno de mare anvergură din zona estică de dezvoltare.
Pentru două zile, CAEX Bacău va fi gazda celei mai mari mișcări pe nișa de muzică electronică non-comercială, aducând în prim plan ascultătorilor genului artiști precum Dubfire - una din legendele neclintite ale techno-ului actual și din trecut, Joey Daniel - unul dintre numele importante și mult râvnite ale tech-house-ului, membru al Music On, Alex Kennon (Official) - artistul cu cea mai rapidă ascensiune și faimă câștigată de publicul românesc, Luca M, Mahony, JUST2, iAR și multe alte nume sonore subsidiare ariei muzicale expuse.
Începând de vineri - 7 septembrie, timp de peste 48 de ore, muzica bună va fi la ea acasă precedată de o experiență fonică aparte și prodigioasă.
Prețul unui full pass pornește de la 110 RON în prealabil și poate fi achiziționat accesand urmatoarele link-uri : https://www.livetickets.ro/e/adbacum-festival
https://www.iabilet.ro/bilete-adbacum-festival-34717/

LINE UP:

#INTIME Stage:
Dubfire
Deborah De Luca
Joey Daniel
Alex Kennon (Official)
Mahony
Luca M
JUST2
Atapy
Vid aka Egal 3
Olivian Nour
iAR
Clarkent
Cugler
Vzorov
Oreste din Poveste
Edwardoroh
Rwub

#ECOUTE Stage:
Dubtil
Kozo
caLLy
Raltz
Sebastian Eric
Glitech Pavel
Georgiana Lucaci
Chrissy Hope
thierry
❖ ABISAL (Georgiana Lucaci b2b Vid)
Se:pa:raL Productions (Sebastian Eric b2b Glitech Pavel b2b Raltz)

BILETE:
www.livetickets.ro/e/adbacum-festival https://www.iabilet.ro/bilete-adbacum-festival-34717/ Persoanelor aflate deja in stare de ebrietate li se va refuza accesul.
Nu se va permite accesul cu bautura din afara locației.
Dress code: dress to dance!
NU CONDUCEȚI DACĂ AȚI CONSUMAT BĂUTURI ALCOOLICE!

Say NO to Drugs! – In cadrul evenimenului sunt INTERZISE consumul si vanzarea de stupefiante si/sau plante etnobotanice. Cei care nu respecta aceasta regula vor suporta consecintele legii (Cf. L339/2005 si L143/2000)

Adbacum Festival
Adbacum Festival

Promoter: adbacum festival
Event on Facebook: Facebook event page
Buy tickets: Click Here

Event location

Centrul de Afaceri și Expoziții "Mircea Cancicov" Bacău